Това е отговорът им на политическите скандали и злоупотреби.

Група Антифриз приключи работата по новия си лирик клип. Той е към песента „Демокрация“, която е част от дебютния им албум „Коалиция за Умствено Размразяване“. Премиерата му ще се състои този четвъртък (27.09.2018) в YouTube канала на групата Антифриз Official.
Парчето е от ранните години на бандата, когато момчетата са свирили само суров пънк, а текстът му е с подчертана анти-политическа насоченост. Разгневени от корупцията по най-високите етажи на властта и неспирните скандали, музикантите решават да вдъхнат нов живот на песента, която днес е по-актуална от всякога.

„Накъдето и да се обърнем виждаме корупция, лъжи и злоупотреба с власт. И това тръгва от нас – народа, и така до най-високопоставените ни политици. За да променим системата първо трябва да променим себе си – да разберем на първо място, че държавата сме ние, да спрем да посочваме, да поемем вина за случващото се и следователно да предприемем мерки преди да е станало късно. Музиката е нашият инструмент, чрез който заявяваме несъгласието си с тези модели на мироглед и възпитание.“ – заявява фронтменът на групата Велизар.

Можете да се абонирате за YouTube канала на Антифриз, където ще бъде качено видеото.
www.antifrizband.com

 

antifriz democr