FALLEN ARISE ще бъдат специални гости на концерта на SERENITY и ENTHRONEMENT

FALLEN ARISE serenity-poster-finalса познати на българската публика, която присъстваше на концерта на CIVIL WAR и представянето им тук беше прието радушно. Сега те ще ни гостуват отново, с леко променен състав. Новата им вокалистка е Fiona Creaby от Великобритания, която пее и в готик метъл бандата APPARITION. В София групата пристига в състав:

Fiona Creaby – Вокали
Gus – Кийборд
Rudy R. Rallis – Бас
Cheis Vaelor Chaldaios – Китара
Marios K. – Барабани
Vlassis K. – Мъжки вокали

Тук можете да прочетете подробната биография на групата , която работи с небезизвестни имена като Fotis Benardo (SIXFORNINE, ex-SEPTICFLESH, ex-CHAOSTAR), Thimios Krikos (INNERWISH), Thanos Jan (INACTIVE MESSIAH).

Концертът на SERENITY, FALLEN ARISE и ENTHRONEMENT ще се състои на 13-и октомври в клуб “Live & Loud“ в София, ул. Позитано №8. 100 броя билети са в продажба в мрежата на ETickets Mall и онлайн на този адрес на цена 18 лв. След това цената ще се вдигне, а в деня на събитието (ако има останали билети) ще се продават само на входа на клуба. Бройката им е ограничена и препоръчваме да се подсигурите отрано.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото