LOVE/HATE обратно в студиото

Обложката на следващия албум

LOVE/HATE се завръщат с нов сингъл, нов албум и турне из Англия. CRUCIFIED, състоящ се от 6 песни, ще излезе на 13. януари, а обиколката за неговото представяне ще се състои през март. Сингълът Hanging You Out To Dry може да бъде свален от iTunes.
Фронтменът  Jizzy Pearl пък наскоро потвърди, че ще пее с легендарните американци QUIET RIOT.
LOVE/HATE се прочуха през 1990 с дебюта си Blackout in the Red Room. Концертите им със Skid RowAC/DC и Dio потвърждават таланта им. Песните Why do you Think They call it Dope, She’s an Angel и последвалият ги албум Wasted In America са изпълненията, които им осигуряват значително количество фенове. През 2014 вече е време за нещо ново, а именно – CRUCIFIED.

Jizzy Pearl
споделя за всяка песен поотделно:

Hanging You Out to Dry – Песен за злощастно известния надпис Hollywood, пречупен през гледната точка на разпнатия (crucify – разпъвам на кръст). Мелодията е проста, опитах се да се върна в началото на музиката ни – група деца, радващи се на такта, певец пред микрофона, изповядващ се пред света.
Sunny Day – Моят начин да кажа на приятелката си, че я обичам. Обикновено, за да изкарам хубава песен, трябваше да късам с гаджетата си, но за щастие не и този път. Това е олдскуул Lovе/Hate психеделия.
You’re Making Me Nervous – Представата на всеки мъж за лоша среща. Всъщност текстът е изпят от кон, който гледа как мечтата му на вечерта гори и се разпада.
I Don’t Want to Be Your Baby– Малко разчупване от традиционната пауър балада – не само, че момчето не получава девойката, той не я и иска.
Love Is All – Тук се показват моите Led Zeppelin корени, ежедневните и еженощните слушания на Kashmir. Трябваше малко да удължа композицията, но все пак в 3 минути не можеш да побереш всички идеи.
Too Late – Песен, посветена на скъп за мен човек, който ме предаде. Не можеш да се върнеш обратно в гимназията, няма връщане назад към славните дни на младостта. Не.Мо.Жеш.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото