ANTHRAX издават DVD

Многократно номинираните за Грами траш метъли Anthrax са готови да издадат „Chile On Hell“ – концертно DVD, насрочено за издаване на 17 октомври. Шоуто е заснето в Teatro Caupolican Вв Сантяго, Чили на 10.05.2013г. Висококачественият откъм звук и картина диск ще бъде достъпен на DVD, Blu-ray и двойно DVD.
В по-различна светлина ще видим и китаристът Scott Ian, на който също му предстои издаването на DVD, за което ви разказахме тук.

Charlie Benante (барабани) обяснява избраната южномериканска локация:

Сантяго беше перфектното място за това. когато сме свирили там преди, си свършваме сета, свирим биса, отиваме си в съблекалнята Но всеки път феновете продължават да крещят и да ни викат и да пляскат. Те просто нямат спирка. Веднъж Scott и аз излязохме на сцената само за да гледаме какво се случва в публиката, беше лудница. Защо пък да не снимаме DVD пред такава публика?
А и времето беше подходящо за такова нещо.. искахме да завършим с нещо повече. Не искахме да погледнем назад и да съжаляваме, че не сме записали шоуто.

„Chile On Hell“ е продуциран от Jay Ruston и записан от City Drive Entertainment Group и DC3 Global. Обложката е дело на Stephen Thompson, който си партнира с Benante за да „пресъздадат“ артуърка от миналогодишното EP „Anthems“.

Траклист:
01. Among The Living
02. Caught In A Mosh
03. I Am The Law
04. Efilnikufesin (N.F.L.)
05. A Skeleton In The Closet
06. March Of The S.O.D. (STORMTROOPERS OF DEATH cover)
07. In The End
08. Deathrider
09. T.N.T. (AC/DC cover)
10. I’m Alive
11. Indians
12. Medusa
13. In My World
14. Got The Time (Joe Jackson cover)
15. Fight ‘Em ‘Til You Can’t
Encore:
16. I’m The Man / Raining Blood (SLAYER cover)
17. Madhouse
18. Antisocial (TRUST cover)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото