ANNEKE VAN GIERSBERGEN с концерт в София на 21 април 2012

Магнетичната АНЕКЕ Ван ХИРСБЕРХЕН ще бъде ХЕДЛАЙНЕР на един от серията концерти по повод 6-тия рожден ден на радио Тангра Мега Рок тази пролет.

Тя ще се представи за първи път с групата си в София, след като през изминалото лято закри Jack Daniel’s РОК Арената на фестивала Spirit of Burgas 2011.

Eвропейското турне на АНЕКЕ – ‘Everything Is Changing Tour’ ще последва издаването на новия й студиен албум – ‘Everything Is Changing’, който излиза официално на 20 януари.

Софийската дата е 21 април (събота) в клуб *MIXTAPE 5*, където АНЕКЕ и групата й ще изнесат 90-минутно шоу с нови песни, както и парчета от периода й с THE GATHERING и съвместните проекти с Девин Таунзънд.

Предстои да бъде обявена и подгряващата група на българския концерт.

БИЛЕТИ с цена 35 лв ще намерите от днес следобед в www.Ticketsream.bg и www.Eventim.bg. В деня на концерта ще бъдат по 40 лв.

Шоуто се осъществява с приятелското рамо на JACK DANIEL’S.

  1. #1 написан от Gancho (преди 9 години)

    ох ох тая какичка…тъй да дойде само по татуси…

  2. #2 написан от Gancho (преди 9 години)

    остарява ма не е за фърляне

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото