Китаристът на OZZY OSBOURNE и FIREWIND пристига на Kavarna Rock това лято

GUS G. ще замести Uli John Rot, който е възпрепятстван за участието си през 2014-та

За изненада на феновете на Kavarna Rock, към големите рок и метъл звезди, чиито имена са вече известни, ще се присъедини още една легенда. След като Uli John Rot се оказа възпрепятстван за участие във феста тази година, сцената на Kavarna Rock се сдоби с друг световноизвестен китарист, а именно – GUS G.

Организаторите от Bulgarian Live Music съобщиха, че са получили писмо от ULI JON ROTH, в което той споделя съжалението си, че ще пропусне фестивала, гарантирайки своето желание за скорошна изява в Kavarna Rock. „Съжалявам, че трябва да прекратя участието си в Kavarna Rock, но получих възможността да направя пълно турне в Америка заедно с Yngwie Malmsteen през юни. Тъй като нямам други шоута в Европа през този месец, прецених, че ще бъде по-удачно да преместя участието си за 2015 г. Благодаря ви за разбирането, ще се видим догодина!“ пише в своето писмо.

Като фестивал, градил репутацията си с години, Kavarna Rock няма да разочарова своята публика, а ще замести една звезда с друга. Китаристът GUS G., който в момента свири с OZZY OSBOURNE и едновременно с това е лидер на FIREWIND, обещава да направи истинско шоу с много нови парчета от последния албум ‘I Am The Fire’ на FIREWIND и разбира се – добре с познатите класики от OZZY и BLACK SABBATH. Заедно с GUS G. на Kavarna Rock ще пристигне и един от най-успешните млади представители на прогресив рока – Nathan James. Вокалът на Trans-Siberian Orcestra дели една сцена с банди като Megadeth и Alice Cooper, а дебютният му албум е реализиран с именно основното участие на GUS G. Това лято двамата отново ще се съберат за своето участие на Kavarna Rock.

Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на  EVENTIM и TICKETPORTAL в цялата  страната: PICCADILLY, Office 1 Superstore, GERMANOS, OMV, TECHNOMARKET, TECHNOPOLIS, магазини НА ТЪМНО, USIT COLORS и др., както и онлайн на www.eventim.bg  и www.ticketportal.bg

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото