ANNEKE VAN GIERSBERGEN – последни новини за концерта

Два дни остават до концерта на един от най-емблематичните дамски гласове в рок музиката – Anneke van Giersbergen. Прелестната бивша вокалистка на култовите The Gathering ще представи най-доброто от последния си, пети поред самостоятелен албум Drive. Освен новите песни в репертоара на холандката ще присъстват и бързи, бавни, весели и акустични парчета от нейни предишни творчески периоди (от времето й в The Gathering през творчеството й с Aqua de Annique).

Anneke ще пристигне у нас с групата си в деня на концерта и ще е тук за кратко. След шоуто тя ще остане в клуба няколко часа, за да се срещне с фенове и да раздаде автографи, като няма да откаже и снимки .

Този четвъртък, 28 ноември, без подгряващи групи, от 21.00 часа в бар RockIT, на една ръка разстояние – Anneke van Giersbergen!

Магнетичната Anneke участва не само в най-добрите албуми на The Gathering, но и в съвместни проекти с Devin Townsend, Napalm Death, Moonspell, Ayreon, Anathema, Within Temptation, DJ Hidden и много други големи имена от световната рок и метъл сцена. Заедно с Tarja Turunen, Sharon den Adel и Liv Kristine тя е ежегоден гост на фестивала Metal Female Voices!

Билети за концерта се продават в мрежата на Eventim в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Двореца на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетната каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg

Пропуските се продават на цена от 40 лв., а при налични в деня на концерта, както и на място, на входа на бар RockIT цената им ще бъде 50 лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото