Анимиран Jonathan Davis участва в новия клип на SUNFLOWER DEAD

Jonathan Davis от KORN е предоставил вокалите и образа си в новата песен на калифорнийците SUNFLOWER DEAD. Песента се казва „It’s Time To Get Weird“ и клипът стриктно отговаря на заглавието.

Едноименната песен е част от албума на групата, който излезе на 30 октомври миналата година, чрез Bloody Bat Records. Продуцент е Dave Fortman, работил още с EVANESCENCE, GODSMACK, SLIPKNOT и други.

Приятелството между групите се зароди, когато SUNFLOWER DEAD бяха съпорт на KORN във Великобритания, по време на турнето, с което KORN честваха двадесетата си годишнина.

Вокалистът на SUNFLOWER DEAD Michael Del Pizzo признава, че идеята за клипа е дошла от историите на Jonathan за времето, когато е работил в погребална агенция:

Този път аз поех юздите при писането на сценарии за видеото. Много пъти сме чували, че SUNFLOWER DEAD трябва да бъдат анимирани. А колко по-добро от видео тип Scooby Doo, включващо един от най-уникалните фронтмени в тежката музика – Jonathan Davis? Идеята беше да комбинираме SFD с историите на Jonathan за опита му с мъртъвци.

Бум! Ето така се роди тази колаборация, предоставена от страхотните аниматори от Smorgasbord Productions. Това ми е любимото ни видео до сега.

През това време самият Jonathan работи по дванадесетия студиен албум на KORN, който се очаква до края на годината.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото