AMARANTHE имат „жестоки“ идеи за следващия си студиен албум

Певицата Elize Ryd и китаристът Olof Mörck от шведската метъл група AMARANTHE, наскоро говориха в интервю за плановете на групата да запишат наследника на албума им от 2014г. „Massive Addictive“. Elize заяви:

Все още не сме започнали. В момента сме само на записите от нашите Iphone-и и обсъждаме идеите, които ни идват наум. И, разбира се, мислим за темата – като например, как искаме да се развием от последния албум. Мисля, че горе-долу вече знаем как искаме да звучим. Така че целта е, след това турне да се върнем у дома, да направим действително песните и през 2016-а ще запишем албума. Така че ние сме в процес на работа през цялото време – денем и нощем, в съзнание и безсъзнание.

Olof добави:

Не съм разгледал пробните записи на Elize напълно, но знам, че е свършила чудесна работа. Също ще добавя, че това е най-добрият ни материал до сега. Това е нещо, което очакваме с нетърпение.

Ryd също потвърди, че планират да направят концертно DVD, но предупреди, че това може да отнеме известно време, докато пристигне оборудването.

amarantheband2015new_638

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото