ABORTED окупираха звукозаписното студио

Белгийците Aborted преди броени дни влязоха в Hansen Studio, за да започнат записите на своя осми албум, който от известно време вече е именуван – “The Necrotic Manifesto”. Изданието ще бъде продуцирано отново от датчанина Jacob Hansen (Volbeat, Heaven Shall Burn, Mercenary).

Фронтменът Sven de Caluwe коментира:

Минаха повече от 2 години откакто записахме “Global Flatline” – албум, в който вложихме много работа и ни отведе навсякъде по света, с което изключително горди. Времето минава и си помислихме, че вече трябва да се захванем със следващата глава в нашите маниакални приключения. Работихме усилено последните 6 месеца, за да ви дадем заслужен наследник на “Global Flatline” и дами и господа, определено вярвам, че целта е постигната! В края на годината вашите 5 любими мерзавци се заключихме в Грьониген и се отдадохме на прекалена употреба на бързи закуски и порнография, за да завършим пре-продукцията и композиране на следващата порция гор метъл “The Necrotic Manifesto”. В момента сме оставили Ken Bedene да гладува, с цел да се уверим, че е наистина озверял, докато записва. Danny и Mendel подготвят своите крайно брутални изстъпления, а JB си отглежда още по-голяма брада! На никой не му пука какво прави Sven, важното е, че „с*р”е върху микрофона. Jacob Hansen бе предупреден за абсурдните количества бластбийтове, които ще разклатят всичко. Подготви се, Човечество, Aborted идват право към теб!

Другото, което знаем е, че ще има „наистина яки гости” в албума. Скоро предстои те да бъдат обявени.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото