20 стари броя на Про-Рок са достъпни на pdf

Може би знаете, че от известно време насам имате възможността да си купувате последните броеве на списание Про-Рок  (от 110-ти до 125-ти) и в електронен вариант като pdf. Вече можете да си закупите и 20 от старите броеве на специализираното печатно издание за рок и метъл:

Първите броеве от кампанията за набиране на средства вече са достъпни и хората, които са ги заявили предварително вече са получили своите файлове. Всички останали могат да си поръчат свое пдф копие.

 

Prorockcampaign-issues

 1. #1 написан от зоро (преди 8 години)

  Това хубаво, но не са истински пдф-и с текстове, а сканирани картинки.

 2. #2 написан от Black Adder (преди 8 години)

  Не съм изненадан. Общото ми впечатление, че не бяха съвсем коректни в отношенията си с клиенти и фенове. Все пак жалко, че спряха да излизат! Определено има нужда от специализиран периодичен медиен продукт на тема рок и метъл, дори и със слаби моменти като при про-роците.

 3. #3 написан от fullbloodfreak (преди 8 години)

  Този горният имал „общо впечатление“. Аз пък имах реални взаимоотношения и мога да кажа, че бяха съвсем коректни и точни. Фактът, че ги няма и все още дразнят разни кухоглавци показва, че са вършили добра работа.

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото