Шведските меланхолици De Arma представят трети сингъл от новия си албум „Strayed In Shadows“. Песента се нарича „City Vultures“ и можете да я слушате долу.

Групата коментира: „В сравнение с предните два сингъла, този е малко по-оптимистичен и жив, но все така дълбоко наситен със същото чувство на утешителна меланхолия. Всички три песни показват много различни страни на De Arma, демонстрирайки многостранността на новия ни албум.

„City Vultures“ е песен, разказваща за това да се озовеш в капана на място, лишено от всякакво чувство за принадлежност, където околността и тези, които я обитават са толкова различни от теб, че изсмукват волята ти за живот. Среда, която променя отражението ви огледалото в някой напълно непознат. Среда, където импулсивните и лоши решения се превръщат в стандарт и лудостта е все по-близо. Знаете много добре какво трябва да се направи, но при все това обстоятелствата ви водят само към един път напред – клаустрофобична пътека с лешояди, кръжащи над главите ви, чакайки духът да напусне тялото и то да се превърне в труп.“

„Strayed In Shadows“ излиза на 25-ти юни чрез Troll Music.