Седмица до RUNNING FREE FESTIVAL

Точно след седмица започва шестото издание на RUNNING FREE FESTIVAL. Ето и редът в който участниците ще излизат на сцената.

Благотворителна кауза на тазгодишния фестивал Running Free – посветена е на малкия герой Матео Крум Иванов, роден на 02.08.2016 г.
Страда от рядко (1-3 деца на милион годишно), автоимунно заболяване NMOSD (невромиелитeн оптичен спектър) на централната нервна система. Нарича се още болест на Devic. Разстройството засяга предимно зрителния нерв и гръбначния мозък. Момчето има тежка квадрипареза. Нуждае се от постоянно, скъпоструващо лечение.
Заболяването започва внезапно и жестоко, но с много усилия от страна на лекарите и семейството, състоянието на детето, макар и бавно, се подобрява и надежда има!
Всеки, който има възможност и желае да помогне на Матео, може да го направи като преведе средства по банковата сметка, открита лично за него.
На фестивала ще бъдат разположени и кутии за дарения.
Нека помогнем на малкия юнак !!!
!!! IN METAL WE TRUST !!!
Банка ОББ
IBAN: BG67UBBS80021044333450
BIC КОД: UBBSBGSF
МАТЕО КРУМ ИВАНОВ

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото