Последни новини за историческото шоу на YNGWIE MALMSTEEN

Концертът на китарната легенда Yngwie Malmsteen е след ден!
В четвъртък, 20 юни 2024, един от най-виртуозните световни музиканти ще препълни Античен Театър за първото си шоу в Пловдив! В системата на Eventim остават по-малко от 200 билета и съветваме всички, да не чакат последния момент, защото Античен Театър има точен капацитет и допълнителни билети няма да бъдат пуснати в продажба! Така че – побързайте!

Yngwie Malmsteen и неговият екип пристигат в Пловдив ден преди концерта си. Поради натоварения си график, той ще използва цялото време извън концерта за почивка и няма да може да поеме срещи с фенове и медии. Хотелът, в който великият китарист ще отседне, е специално инструктиран да осигури максимален комфорт и пълна почивка, като и възможност китариста да се храни в луксозният си апартамент. На разположение на Yngwie Malmsteen ще бъдат денонощни room service услуги, за да може да е максимално отпочинал и концентриран за голямото шоу в Античен театър!

Пълна забрана за алкохол има в бекстейдж зоната на концерта! Yngwie Malmsteen е забранил напитките на своята група и екип, както и на всички работещи на концерта. Зад кулисите ще се пият само безалкохолни дори и след концерта. Това разбира се на важи за феновете!

 Yngwie Malmsteen е на сцената вече 40-сет години и днес е в отлична форма! За това говорят и десетките клипове и снимки в социалните медии, които документират кадри от актуалното му турне! Виждаме едно фантастично китарно шоу и най-големите хитове на Yngwie Malmsteen – именно това очакваме и в Пловдив!

Malmsteen е икона на рок музиката, световно известен със своята виртуозна техника, мелодични композиции и енергични изпълнения. Той е носител на множество награди, има номинации за Grammy и е продал над 10 милиона албума в цял свят. В Пловдив ще имаме уникалната възможност да чуем виртуозните изпълнения на любимият му и легендарен Fender Stratocaster!

Вратите за концерта се отварят в 19.30 часа! Моля елате по-рано за да заемете спокойно местата си! Античен театър разполага с два входа – от към Стария град и от към Митрополията – независимо за коя зона са билетите ви, изберете по-удобния за вас!

Важно за феновете:

  • На концертът се забранява се внасянето на храни и напитки, включително и бутилки с вода.
  • Забранено е внасянето на раници и чанти с вместимост по-голяма от 10 литра.
  • Забранено е внасянето на професионална снимачна техника
  • Достъпът на домашни любимци е забранен.
  • Не се допускат хора, употребили алкохол или във видимо нетрезво състояние.
  • Забранено е видеозаснемането по време на концерта.
  • Забранява се внасянето на хладни, огнестрелни оръжия и други средства за самозащита.
  • Забранена е употребата и внасянето на вещества, чиято употреба е забранена от закона.
  • Осигурени са пунктове за оказване на бърза помощ при нужда.
  • Концертът е със седящи места. Деца до 9 годишна възраст се допускат без билет, но без право на самостоятелно седящо място.
  • Всички непълнолетни лица могат да присъстват с билет и задължително придружени от родител или пълнолетен придружител с редовен билет. Придружителите трябва да представят лична карта и билет за събитието, заедно с попълнената “Декларация за придружител” в 2 екземпляра, която ще им бъде предоставена на входа.

Концертът е част от културния календар на община Пловдив и музикалния форум Music Of The Ages.

Билетите са в продажба в системата на Eventim и на касата на Античен театър, Пловдив до изчерпване на количествата:
https://www.eventim.bg/bg/bileti/yngwie-malmsteen-plovdiv-ancient-theatre-638093/event.html

  1. #1 написан от Аха, почти (преди 1 седмица)

    Забранява се това, забранява се онова. Айде по-леко…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото