ОСТАВА влизат с „Взлом“ в летния музикален сезон

„Взлом“ е третият сингъл от предстоящия шести студиен албум на момчетата от ОСТАВА. Групата отново залага на емблематичното си китарно звучене и силно въздействащ текст, с който провокират режисьора Невена Спасова да разкаже историята на двама влюбени и тяхната първа среща. Как влизате в любовта – с взлом или с маска…? С друго лице? Младите актьори Елеонора Иванова и Свилен Георгиев – Сисо, влизат в образите на главните действащи лица в новото видео. Копнеещи да „се слеят в едно“, те захвърлят маските и загърбят стереотипите в името на голямата любов. Видеото е заснето в центъра на София и на Царска Гара – Казичене.
Това непринудено обяснение в любов и музиката към него са дело на Свилен, а за аранжимента групата отново работи съвместно с Георги Станев.
С пускането на „Взлом“, момчетата от ОСТАВА дават старт на летния музикален сезон. След дългия застой на музикалната сцена, това лято ще бъде изпълнено с много концерти на открито и участия във фестивали. А както традицията повелява, в края на месец август, ще отбележим отиващото си лято с голям концерт на групата в Маймунарника. За сега, датата и подробности около събитието остават загадка, но момчетата обещават, че ще бъде вълнуващо и приятно както всяка година. 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото