ONE REPUBLIC със специален коледен подарък за българските фенове

 79fa7c24-7377-4c9d-7a4b-4d1d2b2a117cАвторите на „Counting Stars”, “If I lose myself”, „Love runs out”, „Apologize”, “Good Life” и най-новия хит в телевизионния и радио ефир I Lived”, са на върха на своята слава и за щастие на българските фенове София е една от спирките в световното им турне „Native Tour“ през 2015 година.

Само месец след обявяването на едно от най-вълнуващите събития за следващата година, билетите за най-близките до сцената сектори са почти разпродадени.

Концертът на OneRepublic, който ще разтърси зала Арена Армеец на 2 юни 2015, е част от турнето на една от най-нашумелите поп-рок банди в момента – „Native Tour”.

Големият интерес към него накара организаторите да направят коледен подарък на петима почитатели на OneRepublic.

Всеки закупил билет за концерта от обявяването му до Нова година ще се включи в томбола за специална среща с бандата на 2 юни. Номерата на печелившите билети ще бъдат обявени на 10 януари на сайта на Balkan Entertainment – www.becbg.com.

Какви изненади ще включва тази среща все още не е ясно, но OneRepublic са известни с това, че винаги отделят специално внимание на своите почитатели.

Възможност за още изненади ще имат и притежателите на VIP билети, които влизат в продажба точно преди Коледа. Специалните билети ще включват освен едни от най-хубавите места в залата, така и специални подаръци от бандата.
Цената им е 150 лв, а количеството е ограничено.

Билети за събитието може да откриете в мрежата на Eventim в цялата страна на цени от 65 до 150 лв.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото