Нов сингъл от INNERGLOW

Алтернативната рок банда, любима на меломаните у нас, Innerglow, се завърна с ретро вдъхновение и модерен пламък в новото си парче „Мindless Grinding“. Песента изразява любовта на триото към Boney M. и Be Gees и ни завърта във времето със звучене от 80-те години, пречупено през призмата на модерната денс музика. Слушайте ТУК.

По музика и текст на Innerglow, „Мindless Grinding“ е песен за роботизираното ежедневие и за урагана от задължения в животa ни. Сингълът излиза и с официално видео, разказващо за нуждата да избягаме от рутината на ежедневието и да преследваме големите си цели и мечти. Визуализацията е реализирана от режисьорът, оператор и лице на популярния канал Setup OneИван Иванов.

Innerglow са майстори в съчетаването на музикалните си таланти със своите професии в реалния живот. Тодор е журналист, Петър е тонрежисьор, а Матей е преводач. Техните различни професионални занимания допринасят за уникалния звук и индивидуалност на групата.

Феновете на Innerglow ще имат възможността да чуят за първи път Mindless Grinding на живо на предстоящия им голям концерт в „Маймунарника“ на 28 юли, в София.

Следват концертни дати и във Варна (4 август), Бузлуджа (10 август), Бургас (1 септември), Пловдив (2 септември) и в Стара Загора (3 септември).

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото