Номинираната за GRAMMY рок банда NEEDTOBREATHE пусна за свободно слушане песента “Who Am I” част от новия албум на групата Out of Body“. Изданието ще се появи на пазара на 28-и август чрез Elektra Records/Centricity Music и може да го поръчате тук. Ограничени количества промоционални пакети са налични в онлайн магазина на NEEDTOBREATHE тук.

Вероятно най-голямата и постоянна борба в живота ми е да бъда способен да приемам любов. На места дълбоко в мен е трудно да повярвам, че изобщо съм достоен за нея или че някак я заслужавам“, споделя вокалистът Bear Rinehart. “‘Who Am I’ е песен за борбата да приемеш, прегърнеш и вярваш, че най-великата любов не изисква нищо в замяна.”

В Out of Body платинено сертифицираното трио—Bear Rinehart [вокали, китара], Seth Bolt [бас, вокали] и Josh Lovelace [клавиши, вокали]—изследват живота, семейството и приятелите през призмата на младостта. Момчетата разсъждават не само като банда от две десетилетия, но и мислят за бъдещето като богат саундтрак от  емоционален рок в обхват с размерите на стадион и поетична интимност. След прекарана седмица на плажа в къща в Чарлстън, за да съберат мисли и идеи, триото се отправи към Нашвил, за да записва с продуцентите Cason Cooley и Jeremy Lutito. Създавайки отборна атмосфера, песните сами си дойдоха.