Метълите от Ню Джърси ATTACKER пуснаха нова песен в Bandcamp профила си. Парчето се нарича “Spiritual Warfare” и може да я чуете по-долу. Това е първият запис на групата с новия вокалист Ski (ех-DEADLY BLESSING, ех-FAITH FACTOR). Композицията е записана и смесена в домашното студио на бандата Bandmother Recording под ръководството на барабаниста Mike Sabatini. Записът е ко-продуциран от Jon Hanemann и мастериран от Alan Douches в Westwestside Music. Ето какво сподели Sabatini по повод новото парче:

„Първоначално мислехме да вземем Ski като специален гост вокалист, но след като получихме добри отзиви за съвместната ни работа, решихме да запишем нов материал с него. Вливането на свежа кръв определено раздвижи креативните сили в бандата. Записахме и смесихме новата песен в домашното ни студио Bandmother Recording.“

Засега музикантите планират да запишат новия си албум до края на годината и да го издадат в началото на 2022 г., и силно се надяват концертите и фестивалите да се завърнат в нормалния си формат – нещо, което много липсва и на групите, и на феновете. Настоящият състав на ATTACKER включва Ski (вокали), Mike Benetatos (китара), Jon Hasselbrink (китара), Brian Smith (бас) и Mike Sabatini (барабани).