Мария Петрова и MENTAL DESTRUCTION с обща песен

Днес официално излиза в YouTube и социалните мрежи една изненадваща колаборация. Като текстово видео може да бъде намерена песента “Зеления балкан” изпята от Мария Петрова и в изпълнение на музикантите от Mental Destruction.
Ето какво споделят те:
Идеята за тази песен се роди почти на шега през зимата на 2022г. Тя заживя свой собствен живот и се превърна в своеобразно народно творчество, преминавайки през редица сърца. Така стигна до варианта, който споделяме с вас! Тази песен не е в музикалния стил на Mental Destruction и няма да я срещнете в нашите албуми! Въпреки това, се радваме, че сме дали част от себе си за реализирането ѝ! Искаме да благодарим на всички участвали в сътворяването на тази песен! Никога не позволявайте България да напусне сърцата ви!

“Зеления балкан” е записана в домашни условия в периода май-август 2023г. Миксирана и мастерирана от Станислав Василев – Стафа през декември 2023г.
Музика и аранжимент: Георги Георджев, Mental Destruction и нашите приятели.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото