Концертът на ORATNITZA и БАЛКАНДЖИ е тази събота

Концертът на ORATNITZA, БАЛКАНДЖИ и ОРЕНДЪ е тази събота, 22 май, от 18:00 часа на най-новата и голяма открита сцена у нас – АРЕНА СОФИЯ, част от колодрум Сердика в Борисова градина.

След като отворят вратите в 18:00 часа музикалната програма по ред на излизане ще е:

Орендъ – 18:30 часа
Балканджи – 19:15 часа
Оратница – 20:45 часа

По време на програмата, присъстващите ще могат да се подкрепят с храни и напитки от специално обособените барове.

Билетите за концерта са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и Билет Бг (www.Bilet.bg).  Цената на билетите е 20 лева, а на 22 май ще бъде 25 лева.

Всеки фен може да използва и опциите, даващи възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи или да го покаже през телефона си.

Концертът ще се проведе при стриктно спазване на епидемиологичните мерки, според настоящата заповед на Министъра на здравеопазването: използване на не повече от 50% от капацитета на Арена София, носене на защитни маски за лице.

Няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети, включително и чадъри. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители до 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация, свалена предварително оттук https://securitysks.com/?page_id=734 или получена от охраната на входа Арена София.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно – с придружител и попълнена декларация.

Концертът ще се проведе при стриктно спазване на епидемиологичните мерки, според актуалната заповед на Министъра на здравеопазването.


Предстои специална вечер под откритото небе! Вечер, в която завладяващите  ритми на родния фолклор ще звучат примесени
в съвремено съзвучие под съпровода на етно и модерни инструменти.

Вратите на новата лятна сцена Арена София отварят в 18 часа! Очакваме Ви!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото