Концертът на OPETH се отлага повторно

Шведските звезди OPETH трябваше да изнесат шоуто си на 20 март2021 година, в зала „Универсиада“, но тази дата очевидно не устройва групата и се налага да бъде пренасрочена.

25 септември 2021 г. е новата дата на концерта на Opeth в София. Концертът ще се проведе в зала „Универсиада“, началото остава 20:00 часа, а шоуто ще открият специалните гости от The Vintage Caravan (Исландия). Всички вече закупени билети важат без презаверяване. Подробности за новите дати от европейското турне на групата можете да видите тук и на http://www.opeth.com/.

Организаторите следят с внимание пандемичната обстановка и ще се съобразят с всички изисквания по организацията и провеждането на дългоочакваното шоу с цел запазване здравето на членовете на групата, екипите и феновете, като това няма да попречи на атмосферата на концерта – музиката на шведските виртуози ще достигне до публиката им с перфектен звук, осветление и заслужено възторжена празнична енергия!

Промоутър е българската фирма БлуХилс

https://www.facebook.com/bluehillsevents

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото