Концертът на LEAVES EYES в София се отлага за 2025 г.

Преди малко на официалната страница на симфо метълите LEAVES EYES се появи пост, в който се обявява промяна в графика на турнето на групата. Промяната засяга и концерта в София, който трябваше да се проведе на 5-и април. Ето какво гласи официалната информация:

„Скъпи приятели и фенове, наистина сме щастливи от страхотния старт на турнето в Бирмингам! Нямаме търпение да се срещнем с всички вас по време на предстоящите ни концерти. 

Току-що получихме новини от нашата буукинг агенция Heart of Music по отношение на графика на обиколката. За съжаление, за някои дати възникнаха неочаквани предизвикателства, което прави невъзможно да спазим настоящото тур разписание. Според нашата агенция се наложи да пренасрочим някои от датите за 2025 г. Съжаляваме за причинените неудобства, продадените до този момент билети ще важат за новите дати. 

Продължаващата ви подкрепа означава много за нас и оценяваме вашето разбиране. 

Бъдете здрави, ще се видим по време на турнето – и не забравяйте, че новият ни албум „Myths of Fate“ излиза следващата седмица.“

С оглед променените обстоятелства, новата дата за шоуто на норвежко-германската формация е 17-и март 2025 г. Мястото – Joy Station, а продадените билети ще важат и за новите дати.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото