От Тритонус Медия удържат на обещанието за горещи концерти в новооткриващия се Вуду Лайв Клуб.

Легендарните Импулс и Атлантик ще забият пред ловешка публика на 12.10.2024.

Импулс, автори на огромния хит „Ако ти си отидеш за миг“, навършват 45 години на сцена, а софийските легенди от Атлантик са вече 42 години в най-тежките музикални кръгове. Да допълнят тази конфигурация са основаната през ’89 година в Свищов Детонатор (Абсолют), които отскоро са реформирани в оригиналния си състав от 80-те, както и софийските хеви-рокери от Зомби Бар.

Каквото и да се каже за Импулс като група – винаги ще е малко, като албумът „Гладиатор“ от 1989 е любим на поколения хеви метъл фенове. За протокола през годините в Импулс са свирили Вили Кавалджиев и Веселин Маринов.

Атлантик се считат и до ден днешен за първата хеви метъл група, която дебютира на сцената през ’82.

Детонатор (Абсолют) пък са една от най-старите спийд и траш метъл групи в България, дебютът им „Някъде зад стените“ от 1993 е задължителен за българските метъл фенове, а интересен факт е, че един от първите вокалисти на Детонатор (Абсолют) е ловчанлията Станимир Иванов.

На фона на динозаврите Импулс и Атлантик, създадената през 2017 Зомби бар изглеждат като от детската градина, което, разбира се, не е факт. Зомби бар е уникална хард/хеви банда с лесно отличим почерк.

Билети за събитието ще бъдат налични съвсем скоро в мрежата на Евентим.