Дет/траш бандата RAPTURE от Гърция с концерт в София

Rapture се завръщат за концерт у нас, след като бяха специален гост на шоуто на култовите шведски дет легенди Vomitory тук през март 2023г.

Година ни дели от запомнящото се събитие, на което за първи път видяхме и Rapture на живо у нас, а те вече нямат търпение да се върнат.

Вторият концерт на тези силни представители на дет/траш сцената на южната ни съседка ще е на 22-и март. Българската публика ще има възможност да се срещне отново с енергичните и технични Rapture в клуб „При Черепите“.

Перфекционисти в отношението си към музиката, записите и концертните си изпълнения, момчетата идват напълно готови да покажат висока класа още веднъж. Датата им при нас ще ги изстреля още по-нахъсани към Солун за двудневния фестивал Greek Death/Grind Scene Fest Vol.6 – „Back From The Grave“, който събира част от елита на екстремната сцена на Гърция на 23-ти и 24-и март в клуб „Eightbll“.

Квартетът от Атина се сформира през 2012г., има 3 дългосвирещи албума и през тези 12 години история трупа концертен опит по сцените из Европа.

На шоуто на 22-ри (петък) ще вземат участие и две млади родни банди, които въпреки че са създадени съвсем наскоро, вече познавате заради интензивната концертна програма на първата от тях в „комплекта“. Те се стараят да не остават „на сухо“ без изяви на живо за повече от два-три месеца. Младата кръв кипи, а ръцете сърбят за жица – това е повече от вярно за членовете на тези две банди, а именно Certain Demise и Unbaptised. Не се и опитвайте да ги спрете-така са набрали скорост, че ще ви отнесат в мошпита преди да сте се усетили. Елате да се запознаете с олдскуул дет метъла на Certain Demise и експерименталния дет на Unbaptised и да си говорим за бъдещето на родната тежка сцена.

Билети ще се продават само на входа на клуба в деня на събитието, на цена 20 лева.

Всички са добри дошли и на афтърпарти в клуба след като приключи концертната част.

Следете събитието във Фейсбук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото