„Who Wants A Spankin“ се нарича вторият сингъл от предстоящия втори дългосвирещ албум „El Dos“ на хард рок/блус триото GRINDER BLUES. По-долу може да изгледате текстовия видеоклип към песента, който бандата пусна за свободно гледане. Творбата ще бъде на пазара от 24-и септември благодарение на Metalville Records. 

Групата включва dUg Pinnick (KING’S X) – бас, вокали, Jabo Bihlman – китара, вокали, и Scot „Little“ Bihlman – барабани, перкусии, вокали. Музиката им предлага високоенергичен и разтърсващ звук, разчупващ вековните блус традиции. Pinnick коментира:

„Идеята за музиката бе да стои встрани от клишетата и да разтърсва. Ако се бяхме насочили към някакви песни, които изглеждат като стандартен блус, щяхме да поемем точно в обратната посока.“

Новият албум на GRINDER BLUES е като инжекция адреналин в сърцето на жанра. Той съдържа 10 оригинални, високооктанови песни, изпълнени с дръзка виртуозност и рок с неограничена енергия. 

„Опитваме се да разчупим границите на стил, който може бързо да отиде в историята, ако не внимаваме“, добавя вокалистът Jabo Bihlman. „Но за радост притежаваме правилната комбинация от енергия и любов към блуса, за да вдъхнем малко живец в него.“

Съдържание:

„Another Way Round“
„Everybody“
„Gotta Get Me Some Of That“
„Who Wants A Spankin“
„When The Storm Comes“
„Somebody“
„Keep Away“
„Hold Me Close“
„Hand Of God“
„King Without A Throne“