Група Антифриз (На Село, Сър Стенли Ройс) събират средства за предстоящия си музикален клип на песента „Две Напред, Две Назад!“, който ще представлява късометражен филм на тема „Успехите по време на изолация“.
„Приятели, стартирахме и нашата краудфъндинг кампания в Indiegogo! Може да ни помогнете да реализираме видеоклипа от тук: https://igg.me/at/antifirz-nov-klip/x/16922517#/ Освен нашата любов и признателност, може да получите и много всеразлични бонуси!

Средствата, които целим да съберем са 1000 EUR до 8-ми ноември. Смятаме, че с вашата помощ ще успеем да постигнем този толкова труден, но важен крайъгълен камък в нашата 10 годишна история.
Събраните пари няма да бъдат изпити, а ще бъдат използвани за необходимите разходи по този филм. Имаме си сценарий, режисьор, оператор, продуцент, актьор, както и снимачна площадка. Независимо дали прехвърлим целта или не, цялата сума ще бъде използвана по реализирането и рекламирането на проекта.


Също така искаме да поканим всеки, който би желал да стане спонсор и да рекламира продукта/услугата си на предстоящия музикален клип.


Благодарим ви!

Антифриз