CELLAR DARLING пуснаха видео към „Love“

Излезе новото видео на швейцарските прогресив фолк рокери CELLAR DARLING – „Love“. Песента е взета от новия албум на групата, „The Spell“, който излезе на 22 март чрез Nuclear Blast. Вокалистката Anna Murphy сподели:

„The Spell“  е художествена и леко сюрреалистична история. Централна тема е за момиче, което се влюбва в смъртта. Това изображение е било представяно в литературата, поезията и изкуството от доста време, но аз исках да създам моя собствена история с по-стар символизъм. В нашата история смъртта прави магия на момичето, такава за вечен живот, така че то да не може да го последва в неговото царство. „The Spell“ е история от начало до край. В първата песен „Pain“ момичето е родено от раните на Земята като човешко огледало на света, за да могат всички да видят пораженията, които са направили. В „Love“ момичето, след като преминава през един привидно безсмислен живот, намира любов в смъртта.

Видеото отново е дело на талантливия режисьор Costin Chioreanu.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото