Финални подробности за албума на Kenn Nardi

Kenn Nardi от ъндърграунд култа ANACRUSIS разкри още подробности около задаващия се солов албум, от който вече чухме две парчета. Материалът вече се е сдобил с официално име – „Trauma“  и поради многобройните ограничения в момента няма да може да излезе скоро на физически носител. За сметка на това музикантът е решил да пусне дигитална версия в края на месеца, която има и своя отделна обложка.
Физически носител се очаква на CD от Divebomb Records и винил чрез  Hammerheart Records. Тяхната обложка вече ще е дело на Eliran Kantor. Очакваме диск през тази есен, а винилът остава за началото на 2022-ра.
„Когато започнах да пиша материал за наследника на Dancing With The Past, не бях сигурен какво точно искам. Стартирах с няколко нови идеи, наред със стари демо варианти.  Когато видях колко лесно се стичат новите идеи, в крайна сметка реших, че поради ограниченията във времето на физическия компактдиск,  ще запазя 13 -те чисто нови песни за албума и ще включа другите 2 стари/нови песни като бонус материал, заедно с новозаписаните и леко преосмислени версии на 4 песни на Anacrusis. Докато Dancing With The Past беше смесица от стари и нови песни, то новият материал е много по-фокусиран и хомогенен. 
Дигиталната версия ще съдържа всичките 19 парчета, а CD-то ще включва 1 диск с 13 -те „албумни“ парчета, заедно със специален „бонус“ диск, съдържащ останалите 6 песни. Винилът ще бъде  от 2части и ще включва 13 -те песни от албума.“

Trauma“ трябва да се появи на 27 август на следните платформи –  iTunes, Amazon Music и др., а през следващата седмица ще чуем и една нова песен „Quiet Wars“.

„Clarion Call“
„Masquerade“
„Trauma“
„The Time for Tears (Dry Your Eyes)“
„A Reckoning“
„Blessed Are“
„Quiet Wars“
„Shed My Skin“
„Grace is Greater“
„No Surprise“
„Absence of Presence“
„Light Up the Shadows“
„The Orphan“
*extras*
„Morningsong’
„Watching Through Darkness’
„What You Became (2021)“
„Release (2021)“
„Far Too Long (2021)“
„Brotherhood? (2021)“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото