„Силата на рока“ с 10-то юбилейно издание

На 27 септември тази година ще се проведе десето поредно издание на есенния национален рок фестивал за авторска песен „Силата на рока 2020“. Място по традиция остава „Маймунарника“.

Този фестивал дава шанс на млади и талантливи рок музиканти от цяла България да бъдат забелязани и чути, да се качат на голяма сцена и да покажат какво могат. Автор и двигател на конкурса е самата Милена Славова, която с неуморен ентусиазъм прави всичко възможно да помогне на млади рок-дарования да си проправят път. „Силата на рока“ се провежда и с подкрепата на Министерството на културата.

Ако и ти имаш своя група, ако създаваш музика, не се колебай, изпрати ни демо на авторско парче на e-mail: milenaslavova@hotmail.com

Побързай, защото няма много време! Компетентно жури ще подбере най-добрите песни, които ще стигнат до финалите на конкурса, наградите ще бъдат оповестени по-късно.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото