Рок фестивал „СИЛАТА НА РОКА 2“

Есенен национален младежки рок фестивал за авторска песен – „Силата на рока 2“

ИДЕЯ:
Идеята на този Фестивал е да даде шанс на млади и талантливи автори на песни в стил „Рок”, както и да привлече нови и непознати изпълнители и групи от цялата страна. Организаторите искат да помогнат на участниците да се популяризират и да се качат на професионална сцена, за да покажат своите умения пред жури, което е от влиятелни личности в Шоу бизнеса и Рок средите.

ПРЕДСТАВЯНЕ:
Фестивалът ще се проведе в RockIT на 26, 27 и 28 септември. Всеки ден от 17 до 23 часа участниците ще представят своите песни на живо, като пеят и свирят пред жури от 6 човека. Също така всеки участник ще има 25 минути на разположение да представи и други песни от репертоара си. Журито ще си каже думата и ще даде оценки за песните и изпълненията, както и публиката ще има възможност да гласува с попълване на флаери, които ще бъдат раздавани на всеки при влизане в клуба. На 26-ти и 27-ми ще се представят 20 участника, а на 28-ми ще бъде финала, където ще бъдат избрани победителите на 1-во, 2-ро и 3-то място. Те ще получат „Грамота” за победата си, а тези които са на първото място, ще отнесат голямата награда – „Запис на сингъл” в студио „Loud-Fi”. Фестивалът ще бъде заснет и отразен в предаването „Рок с Милена” по БНТ СВЯТ и БНТ 2 и ще има ефир три пъти за една седмица. За победителите ще има специално и отделно ТВ представяне, където ще бъдат заснети и повече изпълнения.

УСЛОВИЕ ЗА УЧАСТИЕ:
Всеки от желаещите да участва, трябва да прати свое демо на нова песен с която ще се състезава в конкурса. Организаторите ще изберат 20 песни. Желателно е демото на песента да е записано възможно най-качествено, защото ще звучи многократно на запис в клуба, преди изпълнението на живо.
E-mail за участие: milenaslavova@hotmail.com

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото