PAINOUT с концерт на живо в ефира на радио „Варна“

Варненската прогресив/алтърнатив група PAINOUT ще изнесе едночасов концерт на живо в ефира на радио „Варна“. Концертът ще се проведе на 25.03 (понеделник), в концертното студио на радиото, а началото ще бъде около 21:30. Изпълнението ще бъде излъчено пряко в предаването „От другата страна“ (с водещ Мартин Николов) като, освен с аудио, ще може да се гледа и с видео stream на официалната страница на радио „Варна“ във Facebook. Желаещите да присъстват в концертното студио могат да заповядат в сградата на радиото след 20:30 в деня на събитието. Входът е свободен.

„От другата страна“ (радио „Варна“) може да се слуша на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com.

 

painout poster

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото