Промоция на новия албум на REDOUND

REDOUND представят на живо новия им албум, озаглавен „Thru Adversity“. Мястото е столичният клуб Микстейп 5, зала А (голямата).
Датата е 25-и Септември, събота, 2021 г.
19:00 часа.

Това е четвърти албум на групата, създадена през вече далечната 2003-та година. Записите по него приключиха още миналото лято, но събитието по представянето му бе отложено на няколко пъти,
поради противоепидемичните мерки, затворили клубовете в страната.

Групата вече пусна два сингъла от предстоящото издание с видео клипове – „Смазвай“, с участието на рапъра Жлъч и „Servant“.
В седмицата преди събитието предстои и излизането на нов, трети сингъл, с ново видео.

Към концерта в събота се присъединяват цели три групи!
Първи на сцената ще излязат софийските мародери от NO HALF MEASURES. След тях присъстващите ще имат удоволствието да видят и чуят и ПЕРДАХ (Русе), както и една от най-старите активни хардкор групи от родната сцена – ВЗРИВ (Пловдив).

Ако желаете да спечелите новия албум на REDOUND на диск, както и правото да влезете на концерта безплатно, можете да се включите играта, обявена във Facebook. Споделете линка към събитието на стената на вашия профил. В петък, 24-и септември, двама от вас ще бъдат изтеглени като победители.

Официално събитие във Facebook – https://www.facebook.com/events/250263403640280

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото