Преди концерта си двете групи ще раздадат автографи на почитателите си и ще поговорят с българските си колеги музиканти
Napalm Death

Napalm Death

Therapy?

Therapy?

Хедлайнерите на Live Music – първата музикална вечер на ON! Fest (4G), организирана в партньорство със Строежа, ще се срещнат  с фенове и български музиканти преди концерта си у нас!

Napalm Death и Therapy? с удоволствие приеха да се запознаят с най-големите си родни почитатели и да отговорят на въпроси, свързани с музиката, техническото си оборудване и инструментите си, зададени от българските им колеги.

Това ще се случи непосредствено след официалното откриване на уникалния по рода си младежки фестивал от неговия патрон – столичния кмет Йорданка Фандъкова, което ще се състои на 16 септември от 18 ч. в Зала 1 на Интер експо център.

Освен вълнуващата среща с любимите си изпълнители, двадесетте късметлии, спечелили Meet & Greet с Therapy? и Napalm Death ще получат вдъхновяващи подаръци от Logitech България!

Как всеки може да спечели билет, можете да видите в страницата на ON! Fest (4G) във Facebook – http://www.facebook.com/ONfest

Междувременно в програмата на LIVE Music влизат още две млади български групи – D.S.O.L. и Collapso, които ще стартират и приключат концерта.

Ето и програмата на Live Music по часове:

 

  • 19:30 Collapso
  • 20:20 Bastardolomey
  • 21:30 Napalm Death
  • 23:00 Therapy?
  • 00:45 Svetlio & The Legends
  • 02:15 D.S.O.L.

 

Билетите за концерта все още се продават в мрежите на Eventim и Ticketstream в цялата страна на цена от 25 лева (с включен достъп до цялата дневна част на фестивала), както и на:
http://bg.onfest.bg/tickets, http://www.eventim.bg

Разбира се, ще има и на място на цена от 30 лева (отново с включен достъп до цялата дневна част на фестивала)