Обявиха MIDALIDARE ROCK IN THE WINE VALLEY 2024

Midalidare Rock In The Wine Valley се готви за своето четвърто издание. През 2024-а година фестивалът в долината на виното ще се проведе от 12 юли (петък) до 14 юли (неделя). Последното издание тази година, срещна феновете с групи като Scorpions, Europe, Helloween, Epica, Blind Guardian, Battle Beast, Lacuna Coil и много други.

Утре, 6 октомври, в 10:00 часа влизат в продажба 1000 билета „на зелено“, които са на цена от 140 лева и ще са за всичките дни на фестивала. След изчерпване на тези билети в продажба ще бъдат пуснати редовните пропуски, а след обявяване на първия хедлайнер цената на билетите отново ще се промени.

„На последното издание посрещнахме над 45 000 души в трите дни. Тази публика ни дава увереност, да продължим с всяко следващо издание да предлагаме на хората по – пълноценно изживяване и положителни фестивални емоции в долината на виното. Надяваме се да можем да обявим първия ни хедлайнер за 2024-а до 10 дни“, споделят от организаторите.

По време на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024 отново се планират множество активности като срещи с групите, забавления за деца, спортни турнири, вино дегустации и др.

Midalidare Rock In The Wine Valley от 12 до 14 юли 2024 г. Билетите влизат в продажба от утре в 10:00 часа в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис и Български пощи.

Деца до 12 години влизат без билет.

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley 

https://midalidarerock.bg

 1. #1 написан от Мрънчо (преди 4 месеца)

  Паркиране в ЧИРПАН

 2. #2 написан от Филипов (преди 4 месеца)

  Паркиране в нивата. И пътя вече е оправен.
  На мен ми е проблем крайно неудачен избор на дата. Предната година някакви обичайно заподозрени се напъват за „July Morning“, тази година го сложиха на Masters of Rock“ в Чехия. За + 50% в цената по-късно като видим какво ще има насреща.

  • #3 написан от Tutur (преди 4 месеца)

   Викаш, двете бози си дублират датите 😀

 3. #4 написан от Филипов (преди 4 месеца)

  Чехия има всичко за всякакви вкусове. Миналата година бяха 44 банди.
  Сега за десетина групи вече искат повече пари от там. И бирата е бира.

  • #5 написан от MadButcher (преди 4 месеца)

   В Чехия, ако визираш Masters of Rock, един от няколкото големи фестивали там, се въртят едни и същи групи от години и разликата от Мидалидаре е количеството им, чешката бира и пушен джолан.

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото