Нов сингъл и видеоклип от ODD CREW

Четвъртият сингъл от предстоящия албум на ODD CREW е вече онлайн. Това е песента „Wasted Days“, като чрез плеъра по-долу, можете да гледате и официалния видеоклип. 

Режисьор и главен оператор е Петър Димов „Българевеца“ от „DarkWhite Vision“, с когото бандата работи както по видеоклиповете към всички осем песни от новия албум „Dark Matters (Part I)“, така и по заснемането и режисирането на пълнометражния филм към албума, който ще бъде излъчен ексклузивно в киносалоните на Cinema City в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Русе на 29 април. 

ODD CREW вече разкриха, че албумите, озаглавени „Dark Matters“, ще бъдат четири, като първият ще бъде издаден на 27-и май чрез немския лейбъл Drakkar Entertainment. Планира се песните от останалите три също да бъдат изцяло клипирани и издадени в следващите години.

Турнето в подкрепа на „Dark Matters (Part I)“ започва веднага след излизането на албума с два концерта в столичния клуб Терминал 1 (27 и 28 май), подробности може да намерите тук.  

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото