Нов албум от DARKENED

EDGED CIRCLE PRODUCTIONS с гордост представя дългоочаквания втори албум на международната дет метъл група DARKENED, „The Black Winter“, който ще излезе на CD и винил LP формати.

DARKENED започват с успешното EP „Into the Blackness“ през лятото на 2019 г., но дебютният албум на групата, „Kingdom of Decay“ е това, с което те буквално ЕКСПЛОДИРАТ на сцената. Горд и чист дет метъл, не повече, но определено не и по-малко, изобщо не е изненадващо, че DARKENED правят незабавно впечатление, като се има предвид съставът им в този дебют:

Барабанистът Andy Whale (Memoriam, бивш Bolt Thrower), вокалистът Gord Olson (Ye Goat-Herd Gods / Demisery), китаристите Linus Nirbrant (A Canorous Quintet / This Ending) и Hempa Brynolfsson (Excruciate / Ordo Infernus), новият басист Tobias Cristiansson (Grave / бивш Dismember).

Търпеливи и наказващи, те доказват, че истинското писане на песни зашеметява и смазва, когато се практикува от майстори на дет метъл занаята.

Сега, както издаденото по-рано тази година EP „Mourn the Dying Light“ предвещаваше, DARKENED пристигат с огромния си втори албум, „The Black Winter“.

Звукът на запазената им марка е на мястото си – ясни и смазващи рифове, груув като танк, цялостно усещане за изяждане на света – но ако се вслушате по-дълбоко ще откриете, че DARKENED разширяват вече значително силите си. Всичко в този албум звучи ОГРОМНО. И заслугата за това трябва да отиде при Linus Nirbrant, който се е справил с продукцията на „The Black Winter“, както и на микса и мастеринга от Dan Swanö в Unisound – наистина, тази година няма да намерите по-чист, но и по-съкрушителен дет метъл албум!

„The Black Winter“ ще излезе на 29 май чрез EDGED CIRCLE PRODUCTIONS. На този адрес можете да направите предварителна поръчка на албума, както и да чуете първия сингъл „Blood“.

Обложка и трак лист:

1.Premonitions
2.Blood
3.Flayed
4.Terminal Lucidity
5.Black Winter
6.Fearful Quandary
7.Swallowed by the World
8.Plague of Despair
9.Regret

www.facebook.com/darkeneddeathmetal
www.edgedcircleproductions.com
www.facebook.com/edgedcircleproductions

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 5 месеца)

    Да,брутална банда.За хора с нашивки,пирамиди,тишърти с черепи…Поркащи бири докато някоя им прави….

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото