Нов албум на АТОМ ИНКОГНИТО

В първия ден на месец май 2024г. Атом Инкогнито пускат втория си албум на бял свят. Предварително загатнат с песните „Се/кунда“ и „Винаги по лице“, албумът разказва как миналото ни не трябва да ни определя.

Историята на триото започва с трансформация. През 2019г. групата Artificial Lungs остава в състав Андон Райчев, Иво Нонов и Георги Ковачев, които скоро след това започват да композират албума „ЗЕМЯ“ с гост-участието на Виктор Маринов на барабани. Естественото продължение не се случва по план – следват няколко години на безуспешно търсене на постоянен барабанист, а демотивацията почти ги отказва изцяло от идеята.

Въпреки турбуленцията, желанието за създаване на музика надделява и през 2023г. започват записите на втори албум. Наред с това се заражда идеята за обособяване на този състав като нещо ново, различно и самостоятелно – Атом Инкогнито. През март 2024-та година албумът „ЗЕМЯ“ е преиздаден с нова визия, а триото продължава музиката си точно от там, където е приключил първият им албум.

„ПРИЗРАЦИ ОТ МИНАЛОТО“ ще бъде издаден във всички популярни музикални платформи на 01.05.2024. Дотогава може да намерите всичко важно за Атом Инкогнито на следните адреси:

https://www.youtube.com/@atom.inkognito
https://www.facebook.com/atom.inkognito
https://www.instagram.com/atom.inkognito
https://open.spotify.com/artist/7tA2g2O5p4BPR5c7jRotHm
https://atominkognito.bandcamp.com/album/-

Състав:
Андон Райчев – вокал, китара
Иво Нонов – китара
Георги Ковачев – китара

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото