Нова информация за Rock Waves Festival

Организаторите на Rock Waves Festival споделиха нова информация за фестивала, който ще се проведе в средата на юни, 2022.
След обявяването на първия хедлайнер – VENOM INC вече има пуснати промо билети, като първите 100 закупени ще са на цена 50 лв.
В следващите няколко седмици се очаква и обявяването и на другите  хедлайнери, които ще са от Германия, Швейцария и др.Rock Waves е 3-дневен фестивал, който ще се проведе близо до Русе в местността Стълпище, която се намира на брега на Дунава. Датите са 17, 18 и 19 юни 2022год..  Ето какво споделят организаторите:

Подготвили сме различни забавления за нашата публика през деня, а вечер ще могат да се насладят на хубава музика представена ни от талантливи музиканти от България и чужбина.
Местоположението на събитието ни дава възможност да обособим палатков лагер и паркинг, които да не заемат фестивалния терен. Разбира се палатковия лагер ще е обособен с неща от първа необходимост и душове.

До момента са публикувани само първите потвърдили участие, като лайнъпът ще бъде от около двадесет групи.

Може да закупите билети през : Билети » RockwavesBG
  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото