Любо Малковски и ЮВИГИ на 12-тия рожден ден на METAL HANGAR 18

Отново нямаме търпение да споделим с Вас новината относно концерта за дванадесетия ни рожден ден. Огромно удоволствие и чест за нас е да обявим това събитие и да празнуваме в такава компания.

На 19.10.2019 г. в столичния клуб Live & Loud ще се състои концерт  от две части. В първата ще видим софийската прог-метъл група Ювиги.  Момчетата ще изпълнят най-големите хитове от трите си албума.
Във втората част на събитието към група Yuvigi ще се присъедини легендата на българската музика и основател на групите Ера и Ер Малък Любомир Малковски.

Господин Малковски и група Ювиги ще изнесат специален концерт, посветен на творчеството на Ер Малък. Музикантите ще изпълнят някои от най-големите хитове на групата – „Българи“, „Скоропоговорка“, „Градът“, „Огледалото“, „Автобиография“ и др. Музикантите са обещали доста по-разширен сет, така че изненадите предстоят.

Събитието е с начален час 21ч. Билетите са на цена 20лв. и ще бъдат пуснати в продажба след празниците.

 

Lubo Malkovski-Yuvigi-Er Malak

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото