Концерт на ORPHANED LAND, Science Of Disorder, Lone Survivor и Nest Of Plagues на 17-и септември

След 11 години ORPHANED LAND се завръщат в България!

BGTSC представя: Концертът на ORPHANED LAND, който ще се състои на 17-и септември 2024 година в столичния клуб „Mixtape 5“ от 19:00 часа. Преди това на сцената ще видим Science Of Disorder, Lone Survivor и Nest Of Plagues.

Единадесет години след последното си гостуване у нас ORPHANED LAND се завръщат за нов концерт. Екзотичната и изненадващо приятна смес от фолклорни елементи от Средния Изток и Северна Африка, симфонии, преплетени с мелодичен дет-дуум и прогресив, нарежда бандата сред най-харесваните и обичани представители от средно-източната метъл сцена.

На 17-и септември ни очаква едно от редките екзотични събития! Бъдете там!

Билетите
се продават ексклузивно онлайн и в мрежата на Eventim.bg. В случай на налични места в деня ще се продават и на входа на клуба. Ограничено количество от 50 промо-билета са вече в продажба. Те ще се предлагат до изчерпване на количеството им или до 13 април, включително.

Електронната версия на билетите не е необходимо да бъде отпечатана, а ще могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Политика за деца и непълнолетни:
До 7 години влизат без билет и с придружител с попълнена декларация.

Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не се зачитат като легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лици.

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото