Концертът на ORPHANED LAND е след броени дни

Концертът на ORPHANED LAND ще се състои идния вторник, на 17 септември, и ще се състои в столичния клуб „Mixtape 5“ при следната програма:

18:00 – ще отворят вратите за публика
18:30 – Nest Of Plague
19:20 – Structural
20:10 – Science Of Disorder
21:20 – ORPHANED LAND
22:45 – Очакван край

Програмата на събитието е съобразена с разписанието на градския транспорт в София.

Хората в затруднено положение и тези с малки деца е необходимо да са пред клуба поне 15 минути преди отварянето на вратите и да се обърнат към екипа на BGTSC, за да получат съдействие при настаняването.

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Единадесет години след последното си гостуване у нас ORPHANED LAND се завръщат за нов концерт. Бъдете там!

Билетите са в продажба онлайн тук: https://www.eventim.bg/bg/bileti/orphaned-land-sofia-club-mixtape-5-1419947/performance.html  и в магазинната мрежа на Eventim.bg в цялата страна. Цената им в момента е повече от атрактивна! Електронната  версия не е необходимо да бъде отпечатана, а може да бъде сканирана на входа директно от телефон.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

Всички лица до 18 годишна възраст влизат само с придружител с билет и попълнена декларация, която може да изтеглите от тук: (https://securitysks.com/?page_id=734) или да получите на входа на клуба. Ако придружителя не е родител декларацията трябва да е нотариално заверена.

BGTSC е член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Преди две седмици, на 31 август, по време на церемонията по връчването на годишните музикални награди на немското списание Metal Hammer в Берлин групата получи отличието „Мир за всички религии!“

Ето и речта на фронтмена на групата, Коби:

„Най-трудната година от всичките 33 години кариера на Orphaned Land като група. Съкрушени, объркани, отчаяни, заобиколени от безкрайна смърт и омраза, опитвайки се да останем живи или просто да запазим разума си над водата. Тази година ни научи, че някои фенове често са склонни да забравят, че ние нямаме супер сили, ние сме само човешки същества и когато са човешките същества са счупени, винаги можем да научим, че посланието може да е по-силно от носещия го. Най-големият ни стремеж винаги е бил да покажем, че мирът е възможен, така че децата на Авраам да могат да сформират метална група, вместо да се бият и умират.
Може би приятели мои, надявам се една сутрин всички да прегърнем това, което Orphaned Land неведнъж е доказала, че е възможно. Ние трябва вярваме, че някой ден ще победим.
Metal Hammer  – Бих искал да ви благодаря, че вложихте нова енергия в нашите двигатели, бих искал да благодаря и на всички в Century Media и бих искал да посветя това на 108-те отвлечени, които все още са там долу в тунелите и вече, може би, е твърде късно.
Време е да спрем войната и да ги ВЪРНЕМ У ДОМА – СЕГА.

Още веднъж – Благодаря ви много! Да живее хеви метъла.“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото