Концертът на W.A.S.P. няма да се състои

BGTSC съобщава: Концертът на W.A.S.P., който трябваше да се състои на 10 ноември тази година в столичната зала „Универсиада“ няма да се състои! Поради неясната ситуация с разпространението на COVID-19 предстоящото турне “1984 To HEADLESS”, с което W.A.S.P. празнуват хитовете от първите 4 албума на групата е прекратено!

От утре, 15 юни, до края на тази година започва да тече процедура за връщане на билети, както следва:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg:
– с кредитна карта – трябва да се изпратят на следния адрес – Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата (Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4) с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Предстои обявяването на допълнителна информация!

Бъдете здрави!

 1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 4 години)

  Мамка му и вирус….не стига,че чафутите го пуснаха,но и ни прецакаха цялата година….Върховната манипулация явно е в разгара си….като сме мъртви души,това явно заслужава ме….Само да работим и да плащаме данъци трябва явно,да си мълчим….а те да плюскат…..

 2. #2 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 4 години)

  ….иначе са готина лайв банди…гледал съм ги няколко пъти и пак бих ги гледал….ама…тоя шит ни еба майката…долу световното правителство….само 1488…..

 3. #3 написан от Анонимен (преди 4 години)

  Като им лижат гъзурниците, става :

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото