Концертът на Glenn Hughes в София е утре

По-малко от ден ни дели от епичното шоу на Глен Хюз, което носи съвсем „краткото“ име Glenn Hughes Performs Classic Deep Purple Live – Celebrating the 50-th anniversary of the album “Burn”.

На 24 юни в парк център Юнак обичаният и много популярен басист на Deep Purple от 70-те Глен Хюз, заедно с неговата банда ще представи пред българските си фенове парчета от хитовите албуми “Burn”, “Stormbringer” и “Come Taste The Band”.

Глен Хюз (вокали и бас), Сьорен Андерсен (китара), Аш Шиън (барабани) и Боб Фридзема (клавишни) пристигат в България още днес.

Преди тях на сцената ще излязат ветераните на българския рок Конкурент и младата софийска банда Electric Roxy.

Графикът за вечерта на концерта е следния:

18:00 – Отваряне на вратите

18:30 – Electric Roxy

19:15 – Конкурент

20:15 – Glenn Hughes

Билети за концерта на Glenn Hughes могат да бъдат закупени в мрежата на Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини „На тъмно“), както и онлайн на https://sme.bilet.bg/ на цени от 80 лв. за правостоящи и 100 лв. за VIP зоната.

* В деня на концерта, както и на място, билети ще се продават, но на цена от 90 лв. за правостоящи. Цената на VIP билетите остава непроменена.

** Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото