График за концерта на PRIMORDIAL и VRANI VOLOSA

График на протичане на концерта на PRIMORDIAL и VRANI VOLOSA тази събота, 15 октомври в „Mixtape5“. Организирани са подгряващо и афтър парти по случай гостуването в събота на групите.

PRIMORDIAL идват в София 6 години след последния им запомнящ се концерт тук и, както фронтменът на бандата Alan обеща във видео съобщение към българските фенове, „ на това шоу ще чуете песни, които не сте слушали на живо никога досега“. Ирландците се заканват с предълъг сет, каквито те умеят да поднасят ударно на обичана публика, каквато е българската за тях.

А за нашите момчета от Бургас това ще е първи концерт в София от 4 години насам. Това ще е специално шоу за „враните“ също поради факта, че имат нов барабанист, който ще ни представят същата тази вечер, а освен това имат и нов албум. Подготвили са сетлист от 50 минути, който включва няколко чисто нови песни от този предстоящ да излезе албум със заглавие Woods Mountains Skies.

Събитието ще протече при следния график:

19:30                   Отваряне на врати

20.45 – 21.35      Vrani Volosa

22.00 – 23.30      Primordial

00.00                   очакван край

С удоволствие ви съобщаваме, че ще има и официални бифорпарти и афтърпарти (вход свободен), на което са поканени всички. Бифорпартито ще е в деня на концерта в „Nosferatu“( бул. „Патриарх Евтимий“ 28), което ще тече през целия ден под шапката „Ден на Primordial“. А след шоуто, купонът ще продължи в бар „При Черепите – OldSkulls Club“ (бул. Илиянци № 1И), където всеки хедбенгър ще получи безплатно питие на влизане, т.нар. „питие за добре дошли“!

Билети на цена от 45.00 лв. може да намерите онлайн на bit.ly/Primordial2021  (в системата на PaySera Tickets), на каса само в магазини „На Тъмно“ в цялата страна

Билетите в деня ще са по 50лв и ще може да бъдат и купени на входа на клуба на каса на цена 50лв.

Не оставяйте закупуването им за последния момент, защото предния концерт на бандата у нас беше почти напълно разпродаден!

В залата ще има щанд за продажба на лицензирани продукти (оригинални тениски и дискове) на артистите, които самите те носят за шоуто.

Забранява се внасянето на остри предмети и оръжия, храни и напитки.

Забранява се внасянето на фотоапарати със сменяеми обективи.

Не се разрешава професионално фото и видеозаснемане от лица, които не са акредитирани.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото