Последни подробности за THRASHING MANIA VI…

и празненствата по повод първата годишнина на единственото по рода си траш метъл събитие в България.

Концертът ще се състои в клуб THE BOX на 17.12.2011г. и ще започне в 18:40. Вратите ще се отворят в 18:30ч. Входът за събитието е 10 лв.  Ето и график на представяне на групите:

18.30 – 19.20 – SAVAGE RAVAGE
19.30 – 20.30 – CONSPIRACY (Гърция)
20.40 – 22.00 – NADIMAC (Сърбия)

На концерта ще бъдат изпълнени и кавъри на METALLICA по повод тридесетгодишнината на групата, както и кавъри на RUNNING WILD, D.R.I., S.O.D., RAZOR и Чёрный обелиск. На концерта ще присъства и басистът на легендарната сръбска група BOMBARDER, който ще изсвири песен с NADIMAC.

CONSPIRACY и NADIMAC ще изпълнят целите свои нови албуми и ще носят разнообразен мърчъндайз – фланелки, дискове, значки и т.н.

Афтърпартито ще бъде в бар THRASH ZONE .

 

ВАЖНО: Посетителите на THRASHING MANIA VI ще имат ексклузивната възможност да впишат на място е-мейлите си в специален мейл лист. В писмо те ще имат ПРИВИЛЕГИЯТА да научат първи за подробностите, мястото и ц ените на билетите за THRASHING MANIA IX и THRASHING MANIA X и привилегията да закупят един от 99-те билети за деветата THRASHING MANIA със специални гости англичаните VIRUS и десетата THRASHING MANIA със специални гости WARBRINGER !

Повече информация във фейсбук страницата на събитието: http://www.facebook.com/event.php?eid=232306706829649

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото