Важна информация за Grind Over Sofia

Само след няколко дни на 31 май – 1 юни (петък и събота) ще се проведе третото издание на фестивала Grind Over Sofia , организиран от Autumn Souls Of Sofia, а мястото на провеждане е столичният клуб При Черепите – OldSkulls Club.

Организаторите от Autumn Souls Of Sofia искат да ви зарадват в аванс, че партито ще продължи и през февруари 2025 година със зимно издание на фестивала. Отраничено количество от 20 броя билети ще бъдат налични за предварителна продажба на мърч щанда на Grind Over Sofia 2024. Цената ив ще е 55 лева.

Билети за тазгодишното издание има все още налични на EpayGo и на касите на Изипей в цялата страна, а при нашите приятели в При Черепите – OldSkulls Club и Nosferatu Craft Beer Shop са налични колекционерски двудневни пропуски с дизайна на събитието на цена 100 лв.

На 1 юни по случай Деня на детето, деца до 14 години ще се допускат на събитието безплатно. За целта трябва да имат попълнена декларация и придружител с валиден билет за фестивала.

Графикът за събитието изглежда така:

Повече информация за Grind Over Sofia 2025 ще бъде оповестена скоро. До тогава – елате да потанцуваме заедно този петък и събота!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото