EPHEL DUATH ще издадат нов албум идната година

Новините, идващи от лагера на италианските авангардни метъли Ephel Duath, потвърждават, че групата в момента работи по нов албум, който ще е наследник на излезлия през 2009 г. Through My Dog’s Eyes. Очаква се новото издание да се появи през пролетта на 2013 г.

Вокалистът и китарист на групата Davide Tiso направи следното изявление:

След издаването на ЕР-то ни, сега сме в процес на завършване на нашия нов албум. Той бележи и някои промени в състава ни, свързани преди всичко с ритъм секцията. Бас партиите вече са записани от Bryan Beller (Steve Vai, Dethklok, James LaBrie), а Marco Minnemann се завръща на барабаните.

През януари Karyn и аз влизаме в Mana Recording Studios във Флорида, заедно с Erik Rutan за записите на вокалните линии и китарите и за смесване на албума, и искрено се надяваме той да се появи през пролетта. Дотогава обещавам да ви държа в течение!

Бих искал новият албум на Ephel Duath да бъде нещо наистина запомнящо се!

Фейсбук страница на групата

  1. #1 написан от chokeboke (преди 11 години)

    Marco Minnemann .. не мога да му се нагледам в DVD-то на Steven Wilson! То на всички там де, но за пръв път го чух като име от http://www.youtube.com/watch?v=E3MpGBwGdVk

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото