NEW MODEL ARMY отменят всички дати

От лагера на NEW MODEL ARMY пристигнаха новини, в които се съобщава за проблеми със здравето на един от членовете. Цялото турне на групата, насрочено за 2024 година ще бъде отложено за догодина.

От самото начало на нашето турне Unbroken Майкъл свиреше със прищипан нерв в лявата си ръка. Със смесица от болкоуспокояващи и желязна воля, той ни караше през концерт след концерт през цялата пролет, но през лятото също имаше притиснати нерви в дясната си ръка и изпитваше сериозни болки. И така, в началото на септември той претърпя операция, за да освободи заклещените нерви, но за съжаление това се оказа много по-сложна и инвазивна процедура, отколкото всички ни караха да вярваме, и той ще се нуждае от значително време за възстановяване. Така че, със съжаление, спираме всички турнета за останалата част от годината и ще пренасрочим всичко, което вече е резервирано, за 2025 г. Оценяваме, че много от вас са направили планове за предстоящите концерти и много съжаляваме за причиненото неудобство. Ще дадем повече подробности веднага щом можем.

Групата трябваше да пристигне отново в София, на 1 декември 2024 г. за да ни представи новия си албум „Unbroken“.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото