Wartime с концерт с награда китара

На 5 юни в гр. София, клуб „Тукан“ в Студенски град от 19.00 ч. ще се проведе събитие организирано от фирма „Телесаунд България“. Телесаунд има удоволствието да ви предостави шанс за спечелване на китара Schecter B2 Stealth, като печелившият ще бъде изтеглен по време на събитието. Съпорт ще бъде група Wartime -, която ще представи нов материал, който ще бъде изпълнен за първи път на живо, както и няколко кавъра на любими банди. Условията за участие в томболата са:

  • Заповядайте в магазина на Телесаунд България на улица Бачо Киро 49 да попълните анкетна карта. С тази анкетна карта вие получавате шанс да спечелите китарата Schecter Stealth B2.
  • Участието в томболата не е обвързано с покупка.
  • Тегленето ще се извърши на 05.06.2011 в клуб Тукан в Студентски град.
  • За китарата ще участват само хората, които са попълнили анкетни карти в магазина от 16.05.2011 до 05.06.2011
  • Присъствието е задължително при тегленето на наградите в клуб Тукан. Ако бъде изтеглен човек, който не присъства той губи своя шанс и ще бъде изтеглен друг. Желаем успех на участниците!

Вход – свободен

  1. #1 написан от Hatecrew (преди 8 години)

    Хмм… (devilish)

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото